Nick:GrzeS
Dodano:2004-11-17 00:39:26
Url:http://zsghtg.republika.pl/
Wpis:Nio strona według mnie rewelacyjna wiadomości z niej przydadzą mi sie napewno na technologie specjalizacyjną. pozdrawiam całe ZSGH w Tarnowskich Górach oraz klase V TPS
|
|
|
|
Nick:aneczka
Dodano:2004-11-15 12:15:00
Email:alnpe.cpzok@a51100115a@kozpc.epnla
Wpis:spoko strona, przydala sie na technologie
|
|
Nick:Ania
Dodano:2004-11-14 21:06:56
Email:alnpn.at1e9n8o5.@aptozcczotpa@.5o8n9e1ta.npnla
Wpis:Stronka jest naprawde SUPER!!!!!!!!!!!!!! Dużo przydatnych rzeczy. Pozdrawiam autora strony.
|
|
Nick:DYPLOM.pl
Dodano:2004-11-11 17:53:27
Url:http://dyplom.pl
Email:ilnpf.om@odlyppyldo@mo.fpnli
Wpis:Interesująca księga Pozdrawiamy serdecznie ...
|
|
Nick:Max
Dodano:2004-11-08 13:58:25
Url:www.maxiu.republika.pl
Email:mlapx.0t5e@npoo.cazttzac.oopn@e5t0.xpalm
Wpis:Pozdrowienia dla pana Szymona.
|
|
Nick:Justyna
Dodano:2004-10-04 12:11:38
Url:brak
Email:klwpi,aftaursgzoetku1a9@@9a1ukteozgsruatfa,ipwlk
Wpis:Powiem tylko tyle ze ta strona jest rewelacyjna. Potrzebowałam małego streszenia na temat ciast(ogólnie)meczyłam sie z różnymi ksiażkami owszem bylo tam male streszczenie ale bylo to bardzo napisane chaotycznie a DZIEKI WAM- znalazłam to co potrzebowałam DZIEKI WASZEJ STRONIE!!!
|
|
Nick:Stopa
Dodano:2004-09-22 09:50:53
Url:www.foto-trzask.prv.pl
Email:plipo.sptwo@paap@owtps.opilp
Wpis:Stronka jest fajniutka...dopracowana itd ale albo jestem ślepy i nie wiem moze jakoś nie trafiłem, nie znalazłem albo nie ma wiadomości na temat drożdży, ich charakterystyki, sposobu działania itd..pozdro i nara
|
|
Nick:monalisa5
Dodano:2004-09-10 12:54:17
Wpis:czy ktośćwie w którym procesie produkcji i co dodaje sie do pomady wodnej aby wyszła czekoladowa
|
|
Nick:karla
Dodano:2004-08-25 06:50:24
Wpis:No,no panie magistrze jestem pod wrażeniem tego co zobaczyłam{nie zajrzalam jeszcze wszędzie}jestem pełna podziwu i uznania!Może nie będę częstym gościem tu u Ciebie ale jeśli tylko będę mogła napewno tu sobie "pobaraszkuje"Mam wielki szacunek dla takich ludzi jak Ty!!!!!!POZDRAWIAM SERDECZNIE-KARLA5
|
|
Nick:Olek 3e
Dodano:2004-08-24 20:36:46
Url:niemam strony
Email:flyps.apkoa@waaw@aokpa.spylf
Wpis:Siada mi gg niemoge do nikogo nic wysłać./ POZDRAWIA Bawiący sie Olek z klasy e          
|
|
Nick:maxiu
Dodano:2004-08-20 12:03:24
Url:www.maxiu.republika.pl
Email:mlapx.0t5e@npoo.cazttzac.oopn@e5t0.xpalm
Wpis:Super strona Chciałbym pozdrowić autora strony. I Zyczyć mu powodzenia w dalszej rozbudowie strony. Bo jak Narazie jest Super
|
|
Nick:Baca
Dodano:2004-07-02 17:27:53
Wpis:Pyszna strona!
|
|
Nick:Olek
Dodano:2004-06-21 21:40:43
Email:flyps.apkoa@waaw@aokpa.spylf
Wpis:Już jutro zacznie sie mój egzamin na wykfalikowanego pracownika w zawodzie ciastkaż. Ciekawe jak pójdzie. POZDRO
|
|
Nick:Olek
Dodano:2004-06-09 17:20:41
Email:flyps.apkoa@waaw@aokpa.spylf
Wpis:Mi jako uczniowi klasy 3 bardzo będzie brakować dojga wspaniałych nauczycieli z szkoły położonej na ulicy Karłowicza48. Są to nauczyciele którzy bardzo mi pomogli w ukończeniu tej szkoły w zawodzie Ciastkaż. Za to wszystko jestem bardzo im wdzięczny. Są to ludzie wyjątkowi ( Pani Barbara Śmieja i Pan Szymon Konkol) Pozdrawiam.
|
|
Nick:To znowu my!!
Dodano:2004-04-15 09:02:32
Url:niemam stronki swojej!!
Email:jmues‚zÅ apdoodpa Åz‚seumj
Wpis:To jeszcze raz my!! Chcieliśmy jeszcze napisać pare słów na temat tej stronki.
Fajnie że powstała taka stronka dzięki której możemy dokładniej sie przygotować do egzaminów czeladniczych. Fajnie też że jest czat, dzięki któremu możemy poznawać nowych ludzi pracujących właśnie w tym zawodzie.
Bardzo podoba sie nam ta stronka, fajne obrazki... ...wyrobów gotowych z obu tych dziedzin. Ciekawe tematy z którymi można sie zapoznać i wykazać większą wiedzą na egzaminach. Dziękujemy za tą stronke. FYS&HUMOR
|
|
Nick:seba
Dodano:2004-04-15 09:02:19
Wpis:napewno niejest nudna ta strona napewno jest ciekawa
|
|
Nick:FYS&HUMOR
Dodano:2004-04-15 08:54:29
Email:flyps.apkoa@waaw@aokpa.spylf
Wpis:Serdeczne pozdrowienia dla pani B. Śmieja i dla pana S. Konkol od kochających na zawsze uczni klasy 3e z szkoły na ulicy Karłowicza 48. Olek Giel i Piotr Nowak. YO
|
|
Nick:Katarzyna
Dodano:2004-04-09 00:33:09
Email:klaps.iaat.ekzaarg@@graazke.taai.spalk
Wpis:Gratuluję pomysłu!
Jestem nauczycielem również tej branży, a więc na pewno skorzystam.Jeszcze raz gratuluję i życzę powodzenia.
|
|
Nick:Maria
Dodano:2004-04-08 09:21:52
Email:mlapr.ieac.ibwaontaackhroiw@izcczi@wiorhkcaatnoawbi.caei.rpalm
Wpis:Gratuluję udanego przedsięwzięcia! Rzecz bardzo potrzebna młodzieży dla której pogłębianie wiedzy tą drogą jest bardzo atrakcyjne i ciekawe.Zainteresowałam odwiedzeniem strony członków komisji egzaminacyjnych działających przy Izbie Rzemieślniczej w Katowicach. Również będziemy zachęcać młodzież przystepującą do egzaminów czeladniczych do korzystania z opracowań.
pozdrawiam i życzę wielu sukcesów
|
|
Nick:jasiek
Dodano:2004-02-22 06:51:36
Email:nmaojca.nlniaa@mhtoothm@aainln.acjoamn
Wpis:ciekawa strona , posiadajaca wiele ciekawych informacji na temat wypiekow, lecz interesuje mnie temat pieczywa pszennego z pszenicy odmiany "ORKISZ".Chcialbym abyscie podali w miare mozliwosci jak najwiecej informacji na temat tego gatunku pszenicy oraz jego zastosowania w piekarnictwie.Jezeli to mozliwe to prosz o odpowiedz. Z powazaniem JASIEK
|
|